Hajtóka Közhasznú Egyesület

logo (2)
2019_06_hajtoka_web
,

Hajtóka Közhasznú Egyesület

A Hajtóka Közhasznú Egyesület tánccsoportként és népdalkörként indult Tárnokon, hogy a szlovák hagyományokat, helyi nemzetiségi értékeket a lehető leginkább megőrizze.

Az Aero Marketinget komplett arculati tervezéssel bízták meg: olyan logót készítettünk számunkra, amelyből egyszerre árad a lendület és frissesség, ugyanakkor tradicionális elemek és a néptánc is fellelhetőek benne. A logótervezést követően a social media jelenlétük kialakításában is részt vettünk, a Facebook oldaluk optimalizálásával átláthatóbbá és közvetlenebbé téve a kommunikációt a követőikkel. A kijelölt grafikai irányvonal mentén később számos plakáttervet készítettünk számukra, mellyel az általuk szervezett táncházakat népszerűsítették szerte a megyében.

Az egyesület fejlődésével együtemben a saját weboldal létrehozása is aktuális kérdéssé vált, így egy egyedi fejlesztésű, letisztult oldalt építettünk a Hajtókának, amely bemutatja őket közelebbről, jelzi aktualitásaikat, valamint közhasznúságú tevékenységük bemutatására is alkalmas.

 

Share