Roll-up/Molinó

Grafikai tervezés

Roll-up/Molinó

Roll-up

A roll-up egy tartós, költséghatékony és látványos beltéri reklámeszköz, amely rendezvények, expók és kiállítások nélkülözhetetlen eleme. Könnyen szállítható, bármikor szaktudás nélkül összeszerelhető és későbbi tárolása során sem igényel nagy helyet. Kreatív grafikai tervezéssel kiegészülve figyelemfelkeltő és eredményes lehet, brandépítés céljából akár üzletekben, éttermekben vagy irodákban is egyszerűen alkalmazható. Több roll-up együttes használatával pedig további kreatív és változatos megoldások halmaza is elérhetővé válhat.

Molinó

A molinó ezzel szemben egy kültéren és beltéren egyaránt használható, erősebb anyagból készült hirdetőeszköz. A nyomtatott ponyva rugalmas, könnyedén tekerhető így tárolása és szállítása is megoldható, nagy ellenállóképességének köszönhetően viszont tartós és időtálló lehetőséget biztosít. Sokoldalúan használható, többek között promóciók, kültéri rendezvények, fesztiválok, kiállítások és ingatlaneladás népszerűsítésében is közkedvelt lehetőség.

Roll-up és Molinótervezés folyamata:

01
Információgyűjtés
Elsőként megismerjük a céget, arculatát, felmérjük az igényeit, a szórólap célját és célközönségét.
02
Grafikai és tartalmi ötletelés
A megismert információk és benyomások alapján kitaláljuk, hogy milyen kreatív megoldásokkal, elrendezéssel, stílussal és grafikai elemekkel tehetjük még figyelemfelkeltőbbé a szórólapját.
03
Előzetes tervek bemutatása, módosítás
Bemutatjuk előzetes terveinket és az elkészült változatokat, melyeket igény szerint módosítunk és változtatunk.
04
Tervek véglegesítése
Amennyiben elégedett az elkészült anyaggal, véglegesítjük a terveket és – saját nyomdával való kivitelezés esetén - átadjuk azokat az Ön részére.
05.
Nyomdai partnerek ajánlása (opcionális)
Amennyiben igényli, a teljes kivitelezésben is állunk rendelkezésére: nyomdai partnereinktől árajánlatot kérünk be és kiválasztjuk közülük a legoptimálisabb megoldást.

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a roll-up tervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!