Csomagolástervezés

Grafikai tervezés

Csomagolástervezés

Hiába a tökéletes termék, ha a csomagolása nem tükrözi mindazt az értéket, amelyen azon belül találhatunk. Egy igazán jó csomagolás képes döntően befolyásolni a termék eladását: rengeteg asszociációt alakíthatunk ki a minőségére, stílusára, tartósságára, praktikusságára vagy akár megbízhatóságára vonatkozóan, ami pillanatok alatt meggyőzi vagy rossz terv esetén sajnos lebeszéli az érdeklődőt az áru megvásárlásáról.

Összetett tervezési terület, hiszen az esztétikai szempontok mellett fontos a praktikus, a termék jellegéhez illő csomagolás meghatározása, a kötelező elemek szerepeltetése, a vállalati arculathoz való illeszkedés és a versenytársakétól eltérő tervezés is. Legyen szó dobozról, zacskóról, tubusról, flakonról, címkéről, megszokott vagy teljesen egyedi formákról és elképzelésről, keressen minket, és segítünk megálmodni a termék tökéletes borítását!

Csomagolástervezés során szem előtt tartjuk a fogyasztók igényeit, a vállalat arculatát, az aktuális trendeket, a logisztikai szempontokat és az egyedi, kreatív megjelenést egyaránt, így biztosra veheti, hogy a nálunk tervezett anyagok által egyedülálló és korszerű külsejű termékkel léphet be a piacra.

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a csomagolástervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!