Fotózás

Termék- és ételfotózásban is számíthat ránk.

Bármilyen felületen is jelenik meg vállalkozása, a profi termékfotók hatalmas meggyőző erővel rendelkeznek és hatékonyabbak lehetnek, mint egy sablonos stock fotó. Akár weboldalra, webshopra, katalógusba, Facebookra, Instagramra vagy egyéb, nyomtatott hirdetéshez keres alapanyagot, saját képeivel még valószerűbb és minőségibb képet adhat termékeiről.

Kiemelkedő ár-érték mellett nem csupán a termékei tökéletes és művészi megjelenítéséről gondoskodunk, hanem marketing szemléletünkkel a fogyasztó igényeit és az eladási, felhasználási szempontokat is figyelemmel kísérjük.

A termék- és image fotózás mellett a gasztronómia területe is közel áll hozzánk, így ételfotózás kapcsán is keressen minket bátran!
Nagy hangsúlyt fektetünk a tálalásra, hogy a fotó egy pillantás alatt átadja az étel harmóniáját és ínycsiklandó ízvilágát. Akár új étlapot, különleges ajánlatot tervez vagy akár a közösségi média kommunikációjába illesztené, segítünk, hogy elérje célját – a fotózástól egészen az utómunkáig megkönnyítjük a dolgát.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!