Poszter és plakát

Grafikai tervezés

Poszter és plakát

Poszterek és plakátok tervezésekor elsődleges, hogy kiemelkedő vizuális hatással megragadjuk a célcsoport figyelmét. Ehhez kiváltképp a megfelelő grafikai tervezés, a felhasznált elemek és szöveges tartalom aránya és ehhez mérten a kellő információ megjelenítése fontos, hiszen az előtte elhaladók gyakran csupán másodperceket szánnak rá, hogy eldöntsék, megéri-e elolvasniuk.
Beltéri és kültéri alkalmazásuk is lehetséges, akár kis és nagy példányszámban is sikeres, azonban a felhasználási terület, vagyis hogy hol és milyen céllal kerülnek kihelyezésre, nagyban meghatározzák formáját. Jelentős figyelemfelkeltő hatása miatt akár események reklámozására, márkaépítésre, termékek vagy akciók népszerűsítésére is tökéletes megoldást nyújthat.

Poszter és plakáttervezés folyamata:

01
Információgyűjtés
Elsőként megismerjük a cégét, arculatát, felmérjük az igényeit, a kért anyag célját és célközönségét.
02
Ötletelés
A megismert információk és benyomások alapján kitaláljuk, hogy milyen kreatív megoldásokkal, elrendezéssel, stílussal és grafikai elemekkel tehetjük még figyelemfelkeltőbbé a plakátot vagy posztert.
03
Előzetes tervek bemutatása, módosítás
Bemutatjuk előzetes terveinket és az elkészült változatokat, melyeket igény szerint módosítunk és változtatunk.
04
Tervek véglegesítése
Amennyiben elégedett az elkészült anyaggal, véglegesítjük a terveket és – saját nyomdával való kivitelezés esetén - átadjuk azokat az Ön részére.
05.
Nyomdai partnerek ajánlása (opcionális)
Amennyiben igényli, a teljes kivitelezésben is állunk rendelkezésére: nyomdai partnereink kinyomtatják és kiszállítják az elkészült anyagot a megadott helyszínre.

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a posztertervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!