Arculat- és logótervezés

Grafikai tervezés

Arculat / Logótervezés

Arculattervezés

Profi megjelenéssel a vállalat azt kommunikálhatja fogyasztói felé, amit valóban képvisel. Legyen az modern vagy hosszú múltra visszatekintő, fiatalos, komoly vagy elegáns, az arculat a vizuális ingerek által mindezt közvetíteni tudja. A kidolgozott, egységes arculat megteremtése az online és az offline világban egyaránt fontos: bizalmat és azonos minőséget sugall a vásárlónak, a találkozás első pillanatától kezdve megkülönbözteti a vállalkozást versenytársaitól. Legyen szó kis-, vagy teljes nagyarculatról, állunk rendelkezésre, hogy megtervezzük a tökéletes, egyedi arculatot cégének, márkájának.

Logótervezés

Az arculattervezés alapja a megfelelő logó tervezése, amely egyedi megjelenésével bárkit egyértelműen a cégre emlékeztet. Stílusában nemcsak az adott vállalkozást jellemezi, hanem utal a kínált termékre vagy szolgáltatásra, valamint a megszólított célcsoport ízléséhez is illeszkedik.
Ezek függvényében felépülhet változatos szöveges vagy grafikai elemekből, szín- és formavilágának pedig csak a képzelet szabhat határt. Keressen minket az elképzeléséhez leginkább illeszkedő logótervezéshez.

Az arculat és logótervezés folyamata:

01
Információgyűjtés
Elsőként megismerjük partnerünk igényeit, tevékenységi körét, történetét, hogy az ehhez leginkább illő arculatot és logót tervezzük meg.
02
Ötletelés
Csapatunk az előzetes információk alapján összegyűjti a lehetséges irányokat és a felmerülő gondolatokat, majd kreatív és változatos ötleteket talál ki a logóra vagy arculatra.
03
Előzetes tervek bemutatása, módosítás
Bemutatjuk az elkészített terveket, logóötleteket és további javaslatokat, majd tovább pontosítjuk, módosítjuk őket a visszajelzéseknek megfelelően.
04
Tervek véglegesítése
Amennyiben ügyfelünk elégedett, hiszen megtaláltuk a tökéletes irányt, véglegesítjük a terveket és átadjuk az elkészült anyagokat: a tervezett logót, arculati anyagokat (igényektől függően: névjegykártyát, levélpapírt..)

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk az arculattervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!