Rólunk

Aero Marketing Hungary Kft.

Teljeskörű marketingügynökség, akire a kreatív tervezésedet, a social media marketinget, a ppc kampányokat és a webfejlesztést egyaránt rábízhatod.
Rólunk

A sikeres marketing összetevői

13 óta csak szárnyalunk!

Ismerj meg minket személyesen!

Csapatunk a vállalat megalakulása óta dolgozik töretlenül, hogy kreatív megoldásokkal repítse el ügyfeleit álmaihoz. Egyedi megoldásainkkal és proaktív hozzáállásunkkal folyamatosan új és új ötleteket valósítunk meg.

Szeretjük az újszerű kihívásokat

10+ év szakmai tapasztalat
Több mint egy évtizede változatos ügyfélkörrel vagyunk a piacon, ezalatt sokszínű tapasztalatot gyűjtöttünk
Proaktív hozzáállás
Célunk, hogy közösen megtaláljuk a legjobb megoldást, javaslatot partnereinknek
360 fokos szemlélet
Akár a teljes marketingfolyamatban segítünk: koncepcióalkotástól a kivitelezésig, leegyszerűsítve
Up-to-date szakmai felkészültség
Folyamatosan figyeljük a szakmai újdonságokat, trendeket, elvárásokat és piaci standardeket
Kreatív csapat
Rengeteg ötletünk van, amikkel egy-egy grafikai anyag, kampány, stratégia vagy folyamat jobbá válhat
Tulajdonosi megközelítés
Partnereink vállalkozásaira úgy tekintünk, mint a sajátunkra, ehhez mérten keressük a legoptimálisabb megoldásokat
Csapatunk

Akik segítenek szárnyalni

marcell

Galambos Marcell

Founder
Született stratéga és problémamegoldó, a kreatív ötletek megálmodója, a csapat lelke
domi

Dósa-Pap Dominika

Digital Marketing Specialist
Az online marketing innovátora, a céges ökoszisztéma adatangyala
szandi

Szandrusic Alexandra

Junior Marketing Manager
Precíz projektmenedzser, a szuper szervezések szakértője, a social media szószólója
vivi

Varga Vivien

Junior Marketing Coordinator
Izgalmas fogalmazásaiban fesztiválra kelnek a szavak, kreatív szövegíró és tervező
llama01

Géza

Grafikus
Szavakkal rajzolt pixelekkel teszi színesebbé a világot
llama02

Balázs

Backend fejlesztő
Láthatóvá teszi az adatok rejtett történetét, adatai szinte táncolnak a digitális övezetben
llama03

Alex

Full-stack fejlesztő
A kódokat a kezei között formálja, digitális világ kulcsát a billentyűzete alatt rejti
llama04

Máté

Frontend fejlesztő
Kódsorok az álmai alkotóműhelye, egy új, csodás világot teremt a képernyőn
Rólunk

Aero Marketing Hungary

Elrepítjük céljaihoz! – fogalmazódott meg cégvezetőnk fejében szlogenünk 2012-ben. Azóta is töretlenül hiszünk abban, hogy partnereinket a számukra legoptimálisabb úton vezetjük el céljaikhoz. Az egyre magasabb csúcsok megmászása közben hosszútávú, gyakran felebaráti üzleti kapcsolat alakul ki az „üzlettársak” között, ami elősegíti, hogy tulajdonosi megközelítéssel tudjunk megoldásokat találni és folyamatos fejlődést elérni az együttműködéseink során.

Kreativitás és precizitás

Ügyvezetőnk, Marcell szemléletmódja – az erős versenyszelleme mellett, mérnöki és marketing-közgazdász végzettségéből ered -, a kreativitás és mérnöki precizitás kombinációja, lenyomata a cég alapköveiből a mai napig sugárzik.

Mint egy fordított mágnes, alapítónk a hozzá hasonlóan proaktív és motivált kollégákat vonzza be, választja ki. De ez az erő nem csak befelé, hanem kifelé is hat. Partnereinkkel való együttműködéseink annak ellenére, hogy sok esetben egy teljes marketingosztály szolgáltatásikörét lefedik, valójában egy insourced jellegű együttműködés. Csapattagjaink mintha bent ülnének partnereink irodáiban, megbeszéléseiken, hamar megértve minden igényt és azok mögött meghúzódó rejtett motivációkat. Ennek köszönhetően mindamellett, hogy velünk tényleg öröm az együttműködés, gyorsak és hatékonyak vagyunk.

A csapatról

Csapatunk tagjai, akik nélkül múltbeli sikereink nem valósulhattak volna meg, Dominika, Alexandra, Vivien, Géza, András, Balázs, Alex. Szakmai motivációjuk nem csak az Aero Marketing célkitűzéseivel harmonizál, hanem egymás halmazait is metszik. E szimbiózis katalizátorként hat a tudásvágyra és fejlődésre, létrehozva egy szinte önálló entitással bíró tudásbázist, melyből mindenki meríthet, legyen szó belső vagy külső tagról.

Fókuszban

A kezdetben kétfős mikrovállalkozás grafikai tervezés fókusza social mediával bővült. Az akkor még csak álomként kitűzött célok napról napra közelebb kerültek, ahogy egyre több lehetőséget érdemeltünk ki partnereinktől. A folyamatos szakmai és üzleti fejlődésnek köszönhetően, ahogy csapatunk létszáma sokszorosára nőtt, úgy az elért célok száma is.

Minden új elnyert tenderrel és projekttel újabb és komplexebb célokat jelöltünk ki magunknak. Büszkék vagyunk arra, hogy mára partnereink között tudhatunk multinacionális vállalatot, több közepes és nagy magyar céget, valamint kisvállalkozásokat is. Ezek a legtöbb esetben 5-10 éves együttműködések nem maradtak volna fenn, ha partnereink sem érték volna el egyre magasabb és távolibb céljaikat, vagy az Aero Marketing és csapata nem fejlődött volna vagy nem bővítette volna szolgáltatási köreit olyanokkal, mint a PPC hirdetésmenedzsment, webfejlesztés, hírlevélmenedzsment, nyomdaipari gyártás vagy komplex marketing tanácsadás.

Jövőképünk

Jövőbeni célunk, hogy értékeinkre és tudásunkra építve tovább bővítsük elégedett partnereink körét, valamint hogy olyan új szakmai területeken érjünk el újabb sikereket, mint a mesterséges intelligencia integrálása a marketingfolyamatokba, az adatalapú online hirdetések lehetőségeinek bővebb kiaknázása vagy átfogó automatizációk megvalósítása a hatékonyság növelése érdekében. Csatlakozzon Ön is az Aero Marketing kötelékéhez és érjünk el közösen a korábbikat meghaladó célokat és sikereket!

Partnereink

Akik minket választottak

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a social media managementet!

Írjon nekünk üzenetet vagy hívjon fel minket:
+36 20 458 9754