Pizza Hut Magyarország

Miskolc Plaza 2
Pizza-Hut-hirlevel-003
fesztival_szorolap
PH auto_201708_Oldal_1
Aréna 2
mozgolepcso_2
Self store ok (1)
Soroksar2
, , ,

Pizza Hut Magyarország

Az ikonikus Pizza Hut marketingügynökségi feladatait 2016 óta látjuk el. A kezdetben apróbb grafikai megbízásokkal induló együttműködés az elmúlt 7 év során egyre mélyebb és komplexebb lett, mely eredményeként a Pizza Hut lead ügynöksége lett az Aero Marketing, lefedve a tervezéstől a kivitelezésig minden folyamatot.

Részt veszünk az országos promóciók szöveges és képi tartalmainak megalkotásában, a print anyagok gyártásában, kiszállításában, dekorálásában illetve a multiplatform digitális anyagok teljes körének elkészítésében.

A print és online grafikai anyagok tervezése során a multinacionális cég több országot összefogó egységes arculatának védelme mellett harmonikusan adaptáljuk a magyarországi vezetők elképzeléseit és természetesen a piaci adottságokat.

Szoros partneri együttműködésünk során nem csak a marketing, hanem a HR és az operációs osztályok munkáját is támogatjuk.

A Pizza Hut által igénybe vett szolgáltatásaink között a grafikai tervezés és kreatív szövegírás mellett nagy szerepet kap a tanácsadás, hírlevél menedzsment, social media tervezés és elemzés.

Share