Weboldalépítés

Webfejlesztés

Weboldalépítés

Manapság szinte elvárás minden cégtől, hogy saját weboldallal rendelkezzen. Kár is lenne nem kihasználni ennek a bármikor elérhető, „ingyen reklámnak” az előnyeit. Bemutathatja rajta vállalkozását, segítheti a kapcsolatfelvételt, növelheti a megkereséseit, megkönnyítheti az időpontfoglalást, webshop esetén pedig konkrét forgalmat is generál.

Egyedi weboldaltervezésben és WordPress weboldalak megépítésében egyaránt rendelkezünk tapasztalattal, így akár összetettebb, személyre szabott felépítésű weboldalt képzelt el (saját szerkesztői, admin felülettel), akár céljainak megfelelően költséghatékonyabb megoldást keres, velünk megtalálhatja számításait.

Minden weboldal készítésekor szem előtt tartjuk partnerünk és a célcsoport igényeit, mindemellett a mai elvárásokhoz illeszkedően felhasználóbarát, gdpr szempontjából megfelelő, reszponzív és keresőoptimalizált weboldalakat tervezünk. Igény esetén nem csak a weboldal elkészítésében, de a grafikai tervezésben, szövegezésben, domainregisztrációban, webtárhelyintézésben és a későbbi üzemeltetésben, karbantartásban is segítünk.

A weboldalépítés folyamata:

01
Egyeztetés az igényekről
Megbeszéljük a partner igényeit, a weboldal célját, a grafikai terveit, ötleteit, kéréseit és a weboldal felépítését.
02
Előzetes árajánlat
Előzetes árajánlatot adunk a megadott információk alapján.
03
Dokumentáció elküldése és módosítások
Elkészítjük a weboldal részletes dokumentációját, tisztázzuk az esetlegesen felmerülő kérdéseket, és szükség esetén módosítunk a terveken.
04
Webfejlesztés
Fejlesztőnk elkészíti a weboldalt a kéréseknek megfelelően.
05
Tesztelés és átadás
Felderítjük az esetleges problémákat, végső módosításokat majd átadjuk a weboldalt.
06
Karbantartás (opcionális)
Igény esetén frissítjük az oldal tartalmát, feltöltjük vagy módosítjuk a felmerülő újdonságokat.

Korábbi munkáink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a weboldalát!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!