Prospektus és katalógustervezés

Grafikai tervezés

Prospektus/katalógustervezés

A prospektus egy rövid, néhány oldalas ismertető, amely bemutatja a célcsoportnak a vállalkozást, termékeit vagy szolgáltatásait kiemelve fontosabb és vonzóbb jellemzőit. A papír típusa és különböző, változatos hajtási módok mellett legfőképpen a megfelelő designnal tudja megragadni a figyelmet egy sikeres szóróanyag.

A katalógusok ehhez képest terjedelmesebbek is lehetnek. Gondoljunk akár egy céges bemutatkozó vagy tájékoztató kiadványra, egy magazinra vagy egy termékkatalógusra mind-mind rengeteg információt tartalmazhatnak, amelyeket csak akkor tudjuk sikeresen átadni, amennyiben azok tördelése és megjelenítése is áttekinthető és ízléses. Esszenciális hozzá egy hatásos borító is, amely az olvasót arra ösztönözi, hogy tovább lapozza és böngéssze a kiadvány oldalait. Rendszeres és egyedülálló anyagok készítésében egyaránt fontos a sokszínűség: csapatunk megadott arculat esetében is törekszik a minél kreatívabb és magával ragadóbb katalógusok összeállítására.
A terjedelemtől függetlenül a szövegezés is az anyag minőségéről árulkodhat, igény szerint a prospektust vagy katalógust lektor által ellenőriztetjük.

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a prospektustervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!