Facebook és Instagram menedzsment

Social media

Facebook/Instagram management

Szinte elengedhetetlen, hogy napjainkban egy vállalkozás megtalálható legyen a közösségi média oldalakon. Facebook, Instagram, Linkedin – hogy melyik csatornán érhető el legeredményesebben a célcsoport az nagyban függ a kínált terméktől vagy szolgáltatástól is. A megfelelő social media oldal vagy oldalak kombinációjának kiválasztása után a potenciális vásárlók viszont csak akkor ösztönözhetők a termék vagy szolgáltatás kipróbálására, megvásárlására, ha az oldalt kellőképpen használjuk és kezeljük. Jó közösségi média menedzsment által növelhető a bizalom a vállalkozás irányába, márka- és közösségépítő hatása jelentős. A kétirányú kommunikáció lehetőségével a követők visszajelzése további fejlődési lehetőségekre világíthat rá, valamint szorosabb kötelékek is alakíthatók ki ezáltal.

Mindebben teljeskörű megoldást nyújtunk: megtervezzük a kommunikációs stratégiát, változatos tartalmat gyártunk oldalra, melyet kreatív szövegírással színesítünk, nyomon követjük azok eredményességét és a követőkkel való kapcsolattartásban is számíthat ránk. Hatékonyságát a számok is alátámasztják, a célzott hirdetések által pedig valóban azokhoz juthat el az üzenet, akik a célcsoportba tartoznak.

A Facebook a mai napig az egyik legismertebb és legnépszerűbb közösségi oldal a magyar lakosság körében. A grafikai tartalmak mellett a kreatív szövegek is érvényesülni tudnak, így brandépítésre, vásárlásra buzdításra egyaránt alkalmas felület.

Instagramon ezzel szemben leginkább a fiatalabb korosztály érhető el, nagyobb hangsúllyal bírnak a képi tartalmak, így a márkához köthető pozitív érzések és asszociációk erősítésére a legalkalmasabb.

A Linkedin felületén leginkább az employer branding, az álláshirdetések és a szakmai hírek kerülnek a középpontba, így a korábban említett platformokhoz képest teljesen eltérő kommunikációt kíván meg.

Korábbi munkáink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a Facebook oldalát!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!