Szórólaptervezés

Grafikai tervezés

Szórólaptervezés

A szórólap az egyik legkedveltebb nyomtatott reklámhordozó. Népszerűsége abban rejlik, hogy gyorsan és alacsony áron elkészíthető. Azonban ahhoz, hogy ne csupán szemét váljon belőle, hanem el is érje a célját vizuálisan megragadó és egyaránt kellően informatív anyag szükséges. Akár vállalkozását szeretné megismertetni, akár új promócióról, akcióról vagy eseményről kommunikálna, elengedhetetlen a kreatív és figyelemfelkeltő megjelenés a célcsoport számára, a grafikák, képek és a szöveg optimális arányának megtervezése.

Amennyiben hatékony és egyedülálló szórólapot szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! A grafikai tervezésben és kivitelezésben is rendelkezésére állunk!

A szórólaptervezés folyamata:

01
Információgyűjtés
Elsőként megismerjük a céget, arculatát, felmérjük az igényeit, a szórólap célját és célközönségét.
02
Grafikai és tartalmi ötletelés
A megismert információk és benyomások alapján kitaláljuk, hogy milyen kreatív megoldásokkal, elrendezéssel, stílussal és grafikai elemekkel tehetjük még figyelemfelkeltőbbé a szórólapját.
03
Előzetes tervek bemutatása, módosítás
Bemutatjuk előzetes terveinket és az elkészült változatokat, melyeket igény szerint módosítunk és változtatunk.
04
Tervek véglegesítése
Amennyiben elégedett az elkészült anyaggal, véglegesítjük a terveket és – saját nyomdával való kivitelezés esetén - átadjuk azokat az Ön részére.
05.
Nyomdai partnerek ajánlása (opcionális)
Amennyiben igényli, a teljes kivitelezésben is állunk rendelkezésére: nyomdai partnereinktől árajánlatot kérünk be és kiválasztjuk közülük a legoptimálisabb megoldást.
06.
Szórólapok legyártása, átadása (opcionális)
A megfelelő partner kiválasztása után tartjuk a kapcsolatot a nyomdával, legyártatjuk a megadott mennyiségben, majd kiszállíttatjuk a megadott helyszínre.

Korábbi terveink

Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a szórólaptervezést!
Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!