Grafikai tervezés

Változatos grafikai munkákkal is számíthat ránk.

A vizuális megjelenés napjainkban egyre inkább felértékelődik, egy kép vagy grafika gyakran többet mond néhány szónál. Akár csomagolásban gondolkodik, akár arculatot tervezne vagy online kommunikációt, a megfelelő grafikai tervezés rengeteget ad vállalkozása megjelenéséhez és megítéléséhez.
Logó- és arculattervezéstől kezdve nyomtatott és online, kültéri és beltéri anyagok tervezésében és kivitelezésében egyaránt rendelkezésére állunk!

Korábbi munkáink

Csapatunk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik grafikai anyagok tervezésében, rengeteg szórólapot, névjegykártyát, kis- és nagyarculatot, nyomtatott és digitális anyagot készítettünk az évek folyamán. Kreatív ügynökségünknél a projektek kivitelezésében, megvalósításában nem csupán egy grafikus vesz részt, ezáltal amellett, hogy esztétikai szempontból megfelelő anyagokat tervezünk, marketingszempontból is megvizsgáljuk partnereink igényeit. Ezáltal tudunk komplexebb segítséget nyújtani azoknak, akik grafikai céget keresnek egyedi logótervezéshez, arculattervezéshez vagy bármilyen további grafikai tervezéshez.

Rólunk mondták

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk, kérjen visszahívást, vagy keressen fel minket személyesen!