PiszkeShop.hu

Piszke - hírlevél feliratkozás
piszke
2023_03_Aby's_post_negyzet_02
, , ,

PiszkeShop.hu

A PiszkeShop.hu egy olyan egészségtudatos élelmiszereket, higiéniai papírtermékeket és tisztítószereket forgalmazó webshop, melynek kiemelt célja, hogy vásárlóik a legkiválóbb minőségű, hazai feldolgozású és környezetbarát termékeket kapják. Együttműködésük az Aero Marketinggel 2022 óta tart.

A Piszke cégcsoport tagjai szolgáltatásaink széles palettáját veszik igénybe: partnerünk weboldalát SEO szempontból vizsgáltuk felül, végrehajtottuk a szöveges tartalmak keresőoptimalizálását, valamint olvasóinak havi rendszerességgel hasznos tartalmakban gazdag hírleveleket készítünk, melyeket a témák megálmodásától a grafikai tervezésen és szövegíráson át a kiküldésig teljes mértékben mi menedzselünk.

A webfejlesztés mellett a cég közösségi média megjelenéseiben is nagy szerepet vállalunk. A Facebook-on futó, saját gyártású grafikákkal és szöveges tartalmakkal megjelenő PPC kampányok segítségével célzottan elérjük a releváns érdeklődési körrel rendelkező célcsoportokat, növelve ezáltal a webshop forgalmát illetve támogatva az innovatív, fóliamentes csomagolással rendelkező higiéniai papírtermékek márkaismertségét. A rendszeres havi, hirdetési reportok mellett weboldalelemzést is végzünk számunkra, ezáltal a forgalom változását, a webshopra látogató közönség összetételét és esetleges hibaforrásokat is fel tudjuk tárni, megismertetni partnerünkkel.

Share