Del Pierre Central Europe Kft.

A41
b
szardinia01
szendvicskrem_lazacos2
trout
tonhalsalik_front_texas
tonhalsalik_front_mexikoi
tonhal 001
twist_kagylo_katalan2
web
zsir3
twist_kagylo_katalan
Twist tonhal_olivaolajban_MOD_NEW
Névtelen-2
Twist-Lazac-novenyi-olajban_MOD
delpierre
, ,

Del Pierre Central Europe Kft.

A Del Pierre Central Europe Kft. élelmiszerdisztribútor vállalat az elsők között szavazott bizalmat számunkra, 2013-ban egy tonhal csomagolástervezési tendert nyertünk meg.

A cégnek a mai napig kiemelt grafikai partnerei vagyunk, közösen tervezett csomagolásaink majdnem minden bolt polcán megtalálhatóak. Fő brandjük, a Twist számára arculatot és logót tervezünk, majd adaptáltuk a teljes brandszortimentre. A termékcsomagolásokon szereplő fotókhoz egy több mint 8 főből álló csapattal készítettünk ételképeket partnereink igényeihez illeszkedve.

Az elmúlt 10 év alatt partnerünk számára csomagolásaikkal kapcsolatos tudásbázissá váltunk, melyre bármikor, bármi kapcsán tud támaszkodni. Szolgáltatásainkat újságokban szereplő print hirdetésekkel, online grafikai anyagok tervezésével bővítettük.

Az érdekes és izgalmas projektek során részt vettünk az Együtt a mellrák elleni kampányukban, betekintést nyertünk termékfejlesztési folyamataikba, kamionjaik és teherautóik az általunk tervezett matricákkal járták Európa útjait, de megemlíthetjük akár az általunk fejlesztett online katalógusukat is, mely a mai napig segíti a kereskedők és területi képviselők munkáját.

Share