Piros Pezsgő Piano Bár

2019_02_pp_post_008
2019_02_pp_post_005
2018_05_pp_post_001
2018_09_pp_post_011c
, ,

Piros Pezsgő Piano Bár

A Piros Pezsgő Piano Bárral való együttműködésünk 2015 óta töretlenül tart. A hangulatos éjszakai bárban a hét számos estéjén zenés programok és minőségi italok várják a kikapcsolódni vágyókat. A bár Facebook tartalmait teljes körűen mi készítjük, mindig figyelembe véve a partner kéréseit és a vendégkör igényeit. Rendszeres, heti bejegyzéseik kreatív és szöveges anyagait nagy pontossággal, de változatosan alkotjuk meg, ezeken felül pedig egyedi, eltérő tematikájú posztok gyártásában is állunk rendelkezésükre.

A rendszeres tartalomkészítés mellett segédkezünk nyomtatott anyagok – szórólapok, itallapok – tervezésében és gyártásában is, valamint igény szerint események, koncertek népszerűsítésében is a Facebook hirdetések eszközét bevetve.
Szükség esetén a közösségi média posztok alapjaként szolgáló fotókat is és videós anyagokat is elkészítjük, melyhez minden professzionális eszköz és felszerelés a rendelkezésünkre áll.

A szórakozóhely belseje is magán viseli a kezünk nyomát, hiszen számos dekorációs elemet terveztünk és gyártottunk a Piros Pezsgő számára, melyek évszaktól függően a belső terekben található tükrökön köszönnek vissza ránk.

Share