Zoomlion

Zoomlion_autodekor_latvanyterv_2
2021_01_Budafer_zoomlion_web_1_a
Zoomlion_autodekor_latvanyterv_3
Zoomlion_autodekor_latvanyterv_1
2021_05_budafer_zoomlion_sajtofal_latvanyterv_3
, , , ,

Zoomlion

A Budafer Hungary elégedettségét és bizalmát az is mutatja, hogy egy, a magyar piacon teljesen új márka, a Zoomlion bevezetésével is az Aero Marketing csapatát bízta meg.
A kínai Zoomlion emelőgépeket forgalmazó brand 2021-ben jelent meg Magyarországon, mely a mai napig is nagyszerű hírnévnek örvend nemzetközi és hazai viszonylatban egyaránt.

Kezdetektől fogva folyamatosan erősítjük az online megjelenést: az általunk tervezett ajánlatkérő weboldal frissítésével, social media oldalak kezelésével, valamint a hirdetési stratégia kialakításával és a hirdetések optimalizálásával.

Az online marketing tartalmak kezelése mellett a márka offline anyagainak tervezésében is jelentős szerepet játszottunk. Gépkönyvek, katalógusok fordításával, tervezésével, egyedi zászlók készítésével, szervizautók dekorálásával, és a print anyagok nyomtatásával is segítettük a Zoomlion márka hazai terjeszkedését, szem előtt tartva a nemzetközi márka vizuális megjelenését és arculati előírásait.

A vállalat számos rendezvényen, különféle szakmai kiállításon és építőipari expon is részt vett, melyhez standok, szóróanyagok valamint reklámtárgyak tervezésével és kivitelezésével is hozzájárultunk.

A Zoomlion emelőgépek sikerét mutatja, hogy toronydaruikat a budapesti Lánchíd felújításakor is alkalmazták, amely a releváns szakmai portálokon is megjelent. Csapatunk az eszközök és a projekt fotózását biztosította a forgalmazó számára.

Share