Budafer Gyártó és Kereskedő Kft.

ereszkalkulátor
2022_10_budafer_post_negyzet_05c (1)
287877383_987746668575691_230326302377992061_n
2022_09_budafer_post_negyzet_14e (2)
, , ,

Budafer Gyártó és Kereskedő Kft.

Bádogos termékek, kötőelemek, fémalkatrészek előállításával foglalkozó partnerünk elsősorban webfejlesztéssel keresett fel minket.
A Budafer Gyártó és Kereskedő Kft. igényeire szabott weboldal annyira elnyerte partnerünk tetszését, hogy egy további, szakértők számára szánt kalkulátor oldal fejlesztését, az Ereszkalkulátor tervezését is az Aero Marketing csapatra bízta.

Ezt követően partnerünk az online marketing stratégia kialakításában is számított a segítségünkre, így feladataink a social média platformok kezelésére, PPC kampányok tervezésére, weboldal tartalmi frissítésére is kiterjedtek. Az együttműködés során a vállalat Facebook oldal kezelését, moderálását is csapatunk végezte, a változatos, releváns és szakmailag helytálló tartalmak gyártása mellett kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy a postokban a cég közvetlenségét humoros, laza köntösben meg tudjuk jeleníteni.

Csapatunk jelentős szerepet vállalt a cég külföldi terjeszkedésében stratégiai és marketingtanácsadást illetően is. Speciális termékeik nemzetközi értékesítését idegen nyelvű katalógusok tervezésével, gyártásával, valamint ppc hirdetésekkel, hirdetések szöveges és vizuális tartalmainak megalkotásában segítettük a vállalat munkáját.

Az online marketing mellett kiemelkedő szerepet játszunk a print anyagok grafikai tervezésében: egyedi névjegykártyákkal, poszterekkel, plakátokkal színesítettük ügyfelünk megjelenését.

Share