Újhuta Kastélyszálló

2019-07-ujhuta-fb-profil-2
ujhuta_logo_mockup_003
2018_10_ujhuta_prospektus_LA4_elso_borito
2018_10_ujhuta_prospektus_LA4_hatso_borito
toll_kek
2018_10_femalk_A4_jegyzettomb_c
2019-07-ujhuta-fb-profil-2
,

Újhuta Kastélyszálló

Az Újhuta Kastélyszálló egy 4 csillagos szálláshely Háromhuta térségében. A festői környezetben fekvő kastély számára teljes logótervet és arculatot álmodtunk meg, melyekben a szálloda stílusa és formái, vadászkastély jellege is meg tudnak jelenni.

Az arculattervezést követően egyedi fejlesztésű weboldalt alkottunk számukra, amely a szállás bemutatása, a foglalási lehetőség mellett a környék látnivalóihoz is meghozza a kedvet. A szálláshely ismertségének növelésére és a szállóvendégek számának növelésére PPC kampányokat indítottunk, valamint idővel a szálláshely toborzását is online hirdetések által támogattuk.

A szálloda a szálláson belüli print anyagok tervezésében, kivitelezésében is számíthatott ránk, többek között információs lapokat, dossziékat, ajándékutalványt és tollat is gyártattunk számukra.

Az igényes online megjelenéshez esztétikus, a szálláshelyet a legjobb színében feltüntető illusztrációk is szükségesek voltak, amihez a kastélyszálló csapatunk fotózási szolgáltatását is igénybe vette.

 

Share