Number One Technologies Kft.

NOT_logo_mockup_15 (2)
2023_06_NOT_webb
2023_06_NOT_email_alairas-01
NOT_logo_mockup_10
NOT_logo_mockup_02
NOT_logo_mockup_01
,

Number One Technologies Kft.

A Number One Technologies Kft. egy rendkívül széles szolgáltatási palettával rendelkező partnerünk, mely épületüzemeltetéssel, takarítással, valamint drónokkal is foglalkozik. A cég teljes arculatváltáson ment keresztül, mely új logó, arculat és weboldal szükségességét jelenti. Ezek mindegyikét az Aero Marketing készítette a NOT számára.

Első lépésként az igények alapos megismerése után az új logó közös megálmodására került sor, mely tükrözi a partner által támasztott elvárásokat. A kész logó megléte után elkezdődhetett a weboldal grafikai tervezése, majd felépítése. A webfejlesztés mellett a partner által biztosított szövegek keresőoptimalizálására, valamint teljesen új szöveges tartalmak megírására is szükség volt, így copywriter szolgáltatásunkat is igénybe vették.

A logó és webdesign azonban nem minden, számos más „apróság” elkészítésében is számíthatnak ránk partnereink; ennél a projektnél névjegykártya és levélpapír tervezéssel és gyártással is megbíztak minket, így lehet teljes az összhang a cég minden felületen történő kommunikációja között.

Share