Nándori Cukrászda

2023_08_AERO_nandori_borito
nándori kép
, ,

Nándori Cukrászda

Budapest egyik legrégebbi, és leghíresebb cukrászdája, a Nándori Cukrászda 2015-ben azzal kereste meg az Aero Marketinget, hogy akkora már technikailag elavult weboldalát alapjairól újragondolja. A projekt során nem csak koncepciót álmodtuk meg partnerünk számára, hanem teljes körű webfejlesztési szolgáltatásunk keretén belül megújítottuk arculatukat, megterveztük a webdesignt, befotóztunk több száz süteményt, és végül lefejlesztettük új weboldalukat.

Keresőoptimalizálásunknak köszönhetően a honlap a Google találati listák élmezőnyében (1-5. hely) szerepel azóta is, ahogy a mi szakmai szívünkben is. Az elmúlt évek során a Cukrászdával számos további projektet vittünk sikerre, legújabb ezek közül egy komplex rendeléskezelő rendszer, mely szignifikánsan lecsökkentette a személyzetre háruló backoffice feladatok idejét és számát, az automatizáció segítségével minimalizáltuk a hibafaktorok esélyét.

A Nándori Cukrászda belsőterének megújulásával párhuzamban megkezdtük egy új weboldal alapjainak letételét, mely támogatja majd partnerünk jövőbeni üzleti és szakmai sikereit.

Share